Reglement

Reservatie en annulatie

  

De reservatie is definitief na het betalen van het voorschot (20% van de prijs). De betalingsdetails worden u in een bevestigingsmail doorgestuurd.

Het resterende saldo (samen met de waarborg) dient betaald te worden minstens 6 weken voor de gereserveerde periode.

Door betaling van het voorschot stemt u in met de huurvoorwaarden.

 

Voor boekingen minder dan 6 weken voor de gevraagde periode dient het volledige bedrag (samen met de waarborg) gestort te worden.

 

Het is mogelijk een verblijf te annuleren.

Annulatiekosten bedragen bij meer dan 6 weken voor aanvang van de huurperiode: 20% van de totale huurprijs,

bij minder dan 6 weken voor aanvang van de huurperiode: 50% van de totale huurprijs.

 

 

Verblijf

 

Aankomst is voorzien tussen 16u en 18u, mocht het later zijn dan 18u zult u ons kunnen contacteren via onze contactgegevens die op uw boekingsdocument staan.

U dient de woning te verlaten voor 11u, af te spreken met de verhuurder.

 

De waarborg bedraagt 250 euro en dient samen met het resterende saldo van de huurprijs gestort te worden, deze wordt teruggestort binnen de 14 dagen na vertrek, wanneer er geen schade of ontvreemding is voorgevallen. 

Indien u een huisdier meebrengt wordt de waarborg vermeerderd naar 350 euro.

 

Het gebruik van water, gas, elektriciteit en internet is inbegrepen in de huurprijs. Zoals u weet is energie duur, dus vragen wij u dit raadzaam te gebruiken.

 

Na het verblijf vragen wij u de woning proper en net achter te laten (alle poetsgerief is aanwezig). Indien dit niet gedaan is of indien u dit niet wenst te doen zal er 75 euro afgehouden worden van de waarborg als kosten voor de eindschoonmaak. Alle gebruikte ruimtes dienen altijd proper achtergelaten worden.

 

Indien er opmerkingen zijn over de netheid bij de start van het verblijf, gelieve dit dan te laten weten, zodat wij hiermee rekening kunnen houden.

 

Roken in de woning is niet toegestaan! Gelieve ook geen peuken rond de woning of op het terras te gooien, wij hebben een asbak voorzien waarin u deze kan gooien (gelieve deze ook te legen bij vertrek).

 

Afval dient gesorteerd te worden en gedeponeerd te worden in de juiste afvalcontainer aan de ingang het park: restafval, papier en karton, PMD en glas.

 

Indien u een huisdier wenst mee te brengen kunt u dit via ons reservatie formulier melden. Jammergenoeg kunnen wij geen grote huisdieren toelaten (dit in het teken van toekomstige huurders en om beschadiging van meubels e.d. te vermijden.